Hozzávalók

80 g vaj

½ darab citrom

1 dl tejszín

1 darab tojás sárgája

1 csomag metélőhagyma

200 g tonhal

100 g hal (füstölt hering)

1 csomag turbolya

Leírás

Vízgőz felett a tojássárgáját kikeverjük a tejszínnel, sóval és borssal, amíg mártásszerűen besűrűsödik. Ezután a gőzről levéve, tovább verjük, amíg langyosra hűl. A szobahőmérsékleten tartott vajat alaposan kikeverjük, majd habverővel hozzáadagoljuk a tojásos tejszínt. Hozzáadjuk a földarabolt heringet és tonhalat. Citromlével, apróra vágott metélőhagymával, turbolyával ízesítjük és legalább 12 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Pirítósra kenve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4