Receptek Főételek Húsos ételek Töltött sült csirke

Hozzávalók

1 egész csirke

1 kevés

A töltelékhez

3 darab bagett

150 g csirkemáj

200 ml tej

1 kanál olaj

2 darab tojás

2 kanál petrezselyem

2 kanál majoranna

1 csipet szerecsendió

1 csipet őrölt fekete bors

A salátához

3 darab paradicsom

1 fej vöröshagyma

1 tk olívaolaj

1 csipet őrölt fekete bors

1 csipet

Elkészítés

1

Vágjuk darabokra a bagettet, öntsük rá a tejet.

2

Adjuk hozzá a kockára vágott májat. Keverjük össze a tojással, petrezselyemmel, szerecsendióval, majorannával és őrölt feketeborssal.

3

Tisztítsuk meg a csirkét, ízesítsük sóval. Töltsük meg a már elkészített keverékkel. Ha maradt egy kis töltelékünk, a csirke bőre alá tehetjük. Tegyük egy tepsire, öntsünk rá egy kis vizet és süssük egy órán át 190 fokon.

4

Vágjuk fel a sült csirkét, tálaljuk rizzsel és salátával: A paradicsomot és a hagymát vágjuk vékony szeletekre, adjunk hozzá olajat, fűszerezzük sóval és borssal. Tipp: A maradék tölteléket süssük meg önmagában.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4