Receptek Főételek Húsos ételek Töltött steakszeletek

Hozzávalók

1 kg marha hátszín
150 g krémsajt
50 g szárított paradicsom
3 csésze bébispenót
őrölt fekete bors
balzsamecet
olívaolaj

Elkészítés

1

Vágja fel a húst egyenletes darabokra, majd tekerje bele a frissentartó fóliába, ezután puhítsa kloffolóval.

2

Ízesítse sóval, borssal és készítse elő a krémsajtot, hogy kenhető állagú legyen.

3

Kenje le a hús szeletet krémsajttal, tegye félre, majd vágja fel a spenótot és a szárított paradicsomot.

4

Helyezze a hús tetejére a felvágott paradicsomot és spenótot, majd a fólia segítségével tekerje fel a húst. Ezek után helyezze be a fagyasztóba 15-30 percre, hogy az alapanyagok megfelelően összeálljanak.

5

Miután kivette a húst, távolítsa el a fóliát és szúrjon bele pálcikákat nagyjából 3-4 cm-es távolságokra.

6

Vágja fel a pálcikák között és grillezze mindkét oldalát 4-5 percig. Utána kanalazzon egy kis balzsamecetet a tekercsekre, és fejezze be a grillezést.

7

A töltött steakszeletek már is készen állnak a tálalásra, díszítse egy kis salátával illetve koktélparadicsommal!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4