Receptek Előételek Meleg előételek Töltött padlizsán 2

Hozzávalók

1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
2 kanál étolaj
7 dkg rizs (párolt)
3 darab padlizsán
1 csokor friss petrezselyem
15 dkg trappista sajt
15 dkg darált sertéshús

Leírás

A padlizsánok belsejét, középen, hosszában kifúrjuk. A darált húst összekeverjük a megpárolt rizzsel, az apróra vágott, olajon megfuttatott hagymával, a szétnyomott fokhagymagerezdekkel, a fűszerekkel, meg a finomra vágott petrezselyemmel. Hozzákeverjük két-három padlizsán kifúrt, apróra vágott belsejét is. A padlizsánok üregét ezzel a töltelékkel megtöltjük és kiolajozott, tűzálló tálra, egymás mellé fektetjük. Megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben, kb. 25 percig sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4