Receptek Főételek Húsos ételek Töltött csirkecomb
Hozzávalók
1 darab Tesco Finest friss tojás
1 kanál liszt
2 gerezd fokhagyma
4 darab zsemle
1 fej hagyma
1 mk majoranna
4 darab csirkecomb
1 csokor petrezselyem
20 dkg gomba
1 mk rozmaring
Leírás
A hagymát apró kockákra vágtam, sóztam és az olajon megfonnyasztottam. Közben beáztattam a tejbe a zsemlét és ki is nyomkodtam. Rádobtam a hagymára a lereszelt gombát, de nem főztem meg, csak gyorsan lepirítottam egy kicsit és el is zártam a lángot. Hozzákevertem a zsemlét, a fűszereket és a fokhagymát, majd a tojást és lisztet is. A combokat besóztam, majd betöltöttem a tölteléket, a combok bőre alá. Olajjal kikent tepsibe fektettem őket, a tetejüket is megkentem egy kevés pirospaprikával és borssal elkevert olajjal. Mellé dobtam egy ág rozmaringot, letakartam alufóliával és kb. 1 óra alatt, puhára sütöttem. Levettem a fóliát róla és még egy negyed órára, visszatoltam a sütőbe, hogy szépen megpiruljon a teteje. Hidegen is finom!
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4