Receptek Főételek Tészta Tojással töltött palacsinta

Hozzávalók

9 darab tojás
3 dl tejföl
kanál vaj
1 kanál mustár
12 darab palacsinta
1 kanál friss petrezselyem

Leírás

Keményre főzünk 6 tojást, majd hideg vízzel teli tálban jól lehűtjük, és meghámozzuk. A palacsintatészta hozzávalóit simára kikeverjük, és a szokásos módon, palacsintákat sütünk. A főtt tojásokat villával összetörjük, majd belekeverjük a vajat, a mustárt, a petrezselymet, és sóval, borssal ízesítjük. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a palacsintákat, majd feltekerjük úgy, hogy két oldalról, tekerés előtt behajtjuk. A palacsintákat hőálló tálba fektetjük. A sütőt 200 Celsius fokra előmelegítjük. A tejfölt kikeverjük a maradék 2 tojással, sózzuk, és bevonjuk vele a palacsintatekercseket. Sütőben, 15-20 perc alatt, pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4