Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Keményre főzünk 6 tojást, majd hideg vízzel teli tálban jól lehűtjük, és meghámozzuk. A palacsintatészta hozzávalóit simára kikeverjük, és a szokásos módon, palacsintákat sütünk. A főtt tojásokat villával összetörjük, majd belekeverjük a vajat, a mustárt, a petrezselymet, és sóval, borssal ízesítjük. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a palacsintákat, majd feltekerjük úgy, hogy két oldalról, tekerés előtt behajtjuk. A palacsintákat hőálló tálba fektetjük. A sütőt 200 Celsius fokra előmelegítjük. A tejfölt kikeverjük a maradék 2 tojással, sózzuk, és bevonjuk vele a palacsintatekercseket. Sütőben, 15-20 perc alatt, pirosra sütjük.