Receptek Főételek Húsos ételek Tojással és csemegeuborkával töltött marhatekercsek
Hozzávalók
500 g marha steak (szeletekre vágva)
2 darab főtt tojás
4 szelet sonka
2 darab csemege uborka
1 fej piros kalifornia paprika
1 fej hagyma
1 kevés mustár
200 ml víz (vagy levesalap)
1 kevés őrölt fekete bors
1 kevés
1 kevés olaj
Elkészítés
1
Vágjuk szeletekre a főtt tojást, csemegeuborkát és a paprikát.
2
Klopfoljuk ki a húst, fűszerezzük sóval, borssal, kenjük meg mustárral az egyik oldalát.
3
Mindegyik szelet húsra tegyünk egy szelet sonkát, tojást, csemegeuborkát és két szelet paprikát.
4
Tekerjük fel, rögzítsük fogpiszkálóval.
5
Vágjuk kockára a hagymát. Hevítsünk olajat és pároljuk üvegesre a hagymát. A tekercsek mindkét oldalát süssük barnára. Öntsünk rá forró vizet vagy levesalapot, majd főzzük fedő alatt kb. 40 percig. Tipp: Tálaljuk úgy, hogy félbevágjuk hosszában a tekercset és rizset teszünk közé.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4