Receptek Előételek Meleg előételek Toast buggyantott tojással
Hozzávalók
2 darab tojás
2 l víz
50 ml ecet
2 szelet sonka
2 kanál majonéz
1 darab zsemle
1 darab paradicsom
1 kevés rukkola
1 kevés vaj
1 kevés
1 kevés őrölt fekete bors
Elkészítés
1
Vágjuk félbe a zsemlét és pirítsuk meg.
2
Mossuk meg a paradicsomot, majd vágjuk nagyobb szeletekre.
3
Mossuk és szárítsuk meg a rukkolát.
4
Kenjük meg a zsemlét vajjal, majd tegyünk rá egy szelet paradicsomot, sonkát és egy kis rukkolát.
5
Készítsük el a buggyantott tojást: Forraljunk vizet, tegyünk bele egy kis ecetet. Amikor felforrt, vegyük lejjebb a hőmérsékletet.
6
Törjük fel egyenként a tojásokat.
7
Kavarjuk meg a vizet, majd az örvény közepébe óvatosan öntsük bele a tojást és főzzük 5 percig.
8
Vegyük ki a tojást, töröljük meg egy kendővel óvatosan és tegyük a zsemlére. Ismételjük meg a folyamatot a második tojással is.
9
Tálaljuk majonézzel vagy hollandi mártással.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4