Receptek Desszertek Sütés nélküli Tiramisu krémtúróval
Hozzávalók
2 pohár víz
1 doboz tejszín (növényi)
4 darab tojás sárgája
2 kanál porcukor (+ 2 pohár)
1 kevés kakaópor
1 csésze konyak
2 kanál kávé
1 doboz krémtúró
Leírás
Elkészítjük a krémet: a tojássárgát felverjük a cukorral, hozzáadjuk a krémtúrót, majd a tejszínt. A piskóta áztató levébe valókat összekeverjük, majd a piskótákat egyenként, gyorsan belemerítjük, vigyázva, hogy nehogy elázzanak. A piskótákat lerétegezzük, egy körülbelül 28 cm átmérőjű, kerek, magas tálba, vagy ennek megfelelő méretű, téglalap alakúba (legjobb hosszúkás téglalap alakúban készíteni, melynek a széle, a piskóták szélességével megegyezik), majd az első réteg piskótára krémet kenünk. Erre rétegezünk piskótát, majd megint krémet. A felső réteg krém legyen, melyet megszórunk bőven, kakaóporral.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4