Hozzávalók

7 dkg kristálycukor
4 dl tejszín
50 g étcsokoládé
2 kanál kakaópor
25 dkg babapiskóta
50 dkg eper
50 dkg mascarpone
1 dl narancslé

Leírás

A mascarponét, citromlevet és a cukrot tegyük egy tálba, majd keverjük össze. A tejszínt verjük kemény habbá, és óvatosan forgassuk a krémhez. Mossuk meg az eper felét, és szeleteljük fel. Téglalap alakú (15 x 30 cm) tepsibe rendezzük el a babapiskóta felét, locsoljuk meg 1 dl narancslével. A krém egyharmadát öntsük a babapiskótára, majd szép sorban helyezzük rá az eperszeleteket. Ismét a krém egyharmada következik, majd egy újabb sor babapiskóta, locsolva narancslével, amin a maradék krémet oszlassuk el. Tegyük legalább 5 órára hűtőbe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4