Hozzávalók

2 csomag vaníliás cukor

2 dl tejszín

10 dkg porcukor

1 kanál kakaópor

20 dkg babapiskóta

50 dkg mascarpone

1 darab narancs

2 dl kávé

6 cl mandula likőr

Leírás

A kávét összekeverjük a likőrrel, egy mélytányérban. A narancsot forró vízzel megmossuk, jól leszárítjuk, majd a narancssárga héját lereszeljük. A mascarponét simára keverjük a porcukorral, meg a maradék 2 cl likőrrel. A tejszínt kemény habbá verjük, a vaníliás cukorral, majd beledolgozzuk a narancshéjat. A babapiskóták felének egyik oldalát a kávéba mártjuk, és kibélelünk vele egy négyszögletű tálat. Rásimítunk egy réteg mascarponét és egy réteg tejszínhabot. Újra babapiskóta következik, majd mascarpone és tejszínhab. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg a hozzávalók el nem fogynak, a tetejére krém kerüljön. A tálat lefedjük, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. A tetejét vastagon megszórjuk kakaóporral.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4