Hozzávalók

2 darab tojás
17 dkg kristálycukor
30 dkg babapiskóta
dl habtejszín
6 adag kávé
25 dkg natúr vajkrém

Leírás

Egy tálban, a két egész tojást kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vajkrémet. Másik tálban a habtejszínt kemény habbá verjük, melyet óvatosan a vajkrémes masszához keverünk. Elkészítjük a rummal és cukorral ízesített kávét, melybe kb. 1 percre, beáztatjuk a babapiskótákat. Egy nagy tálba ezután, rétegezve tesszük bele a piskótát és a masszát. A tetejére kakaóport szórunk, majd pár órára a hűtőbe tesszük. (Bár ez nálam már csak 10 perc fagyasztó szokott lenni, mert nem bírjuk ki tovább, hogy ne együnk belőle.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4