Kiolajozunk egy mély, tűzálló tálat. Beleöntjük a karikára vágott, nyers burgonyát. Közé keverjü...
1 pohár tejföl
2 gerezd fokhagyma
1 kg burgonya
1 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
15 dkg szalonna (húsos)
20 dkg kolbász (füstölt)
Kiolajozunk egy mély, tűzálló tálat. Beleöntjük a karikára vágott, nyers burgonyát. Közé keverjük a karikára vágott kolbászt és a tört fokhagymát. Közben bevagdossuk, felszeleteljük a szalonnát és ropogósra sütjük. A zsírjával megöntözzük a burgonyát, a pörcöt félretesszük. A sütőben, a burgonyát enyhén megsózzuk és időnként megkeverjük. Ha megpuhult, meglocsoljuk tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal és rátesszük a pörcöt, majd addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.
© 2019 tesco.hu. TESCO GLOBAL Zrt.