Receptek Saláták Téli árpasaláta káposztával és szalonnával
Hozzávalók
200 g árpagyöngy
2 fej savanyú káposzta
200 g szalonna
1 kanál olaj
1 kanál kömény
1 kanál majoranna
2 csipet só és bors
Elkészítés
1
Sózott vízben főzzük meg az árpadarát, és szűrjük le, mint a tésztát. Ne főzzük teljesen puhára, úgy egészségesebb lesz.
2
Serpenyőben melegítsünk 1 evőkanál olajat, adjunk hozzá egy kis káposztát és köményt, süssük meg.
3
Miután megpuhult a káposzta, adjuk hozzá a főtt árpát, fekete borsot, fokhagymát és sok majorannát.
4
Egy másik serpenyőben süssük meg az apróra vágott szalonnát.
5
Sütés után adjuk az árpával kevert káposztához.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4