Receptek Desszertek Sütés nélküli Tejszínhabos capuccinotorta
Hozzávalók
8 darab Tesco Finest friss tojás
6 kanál liszt
2,5 dl tej
1 csipet sütőpor
½ csomag vaníliás cukor
8 kanál cukor
2 kanál cappuccino por
5 dl tejszín
4 kanál kakaópor
15 dkg lekvár
1 doboz őszibarackbefőtt
2 csomag tejszínhabpótló por
2 kanál capuccino por
Leírás
8 tojásból piskótát készítünk (2 kanál liszt helyett, 2 ek. capuccinoport használjunk). Az őszibarackot alaposan lecsöpögtetjük. Közben a lekvárt kicsit felmelegítjük, majd a félbevágott piskóta alsó lapjára kenjük. Az őszibarackbefőttből egy felet félreteszünk a díszítéshez, a többit feldaraboljuk. A tejszínt, 1 zacskó vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd a fele habba óvatosan beleforgatjuk az őszibarack-darabkákat. A krémet az alsó tortalapra simítjuk, majd a másik lappal befedjük. A tejszín másik felének a háromnegyed részével egyenletesen bevonjuk a tortát. A maradék tejszínhabot csillagcsöves nyomózsákba töltjük, és habrózsákat, vagy egyéb díszítéseket készítünk. Kakaóval megszórva fejezzük be a tortát, és hűtőbe rakjuk, 2 órára.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4