Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-zöldséges pulykaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab sárga kaliforniai paprika
4 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej lilahagyma
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 darab cukkini
20 dkg csiperkegomba
1 darab kaliforniai paprika
1 kg pulykamell
1 marék medvehagyma

Leírás

A zöldségeket felaprítjuk, a pulykamellet csíkokra vágjuk. Olívaolajon megpirítjuk a húst és adagoljuk hozzá a zöldségeket (hagyma, cukkini, gomba, kaliforniai paprika, lila hagyma, medvehagyma). Alaposan összepirítjuk, fűszerezzük és tejszínnel felöntjük. Köretnek rizst, vagy tésztát kínálunk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4