Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-tárkonyos pulykaragu leves

Hozzávalók

1 kanál liszt

1 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

½ darab citrom leve

1 darab húsleveskocka

1 darab sárgarépa

1 fej hagyma

15 dkg zöldborsó

1 darab fehérrépa

2 dl főzőtejszín

50 dkg pulykahús (fehér apróhús)

Leírás

Az olajon megpárolom az apróra vágott hagymát, hozzáadom a kisebb kockára vágott húst. Kavargatva, fehéredésig pirítom, ekkor sózom (óvatosan, mert a leveskocka is sós!), borsozom, hozzáadom a félkarikára vágott zöldségeket és a borsót. Felengedem vízzel és beledobom a húsleveskockát. Amikor minden puhára főtt, a lisztből és tejszínből készített habarást hozzáadom, összeforralom, citromlével ízesítem és ízlés szerint tárkonyt szórok bele. Én kb. mokkáskanálnyi szárítottat szoktam, nagyon intenzív az íze.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4