Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes pulykacomb
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 fej hagyma
2 dl fehérbor
3 dl főzőtejszín
60 dkg pulykacomb
3 kanál átszitált liszt
1 csipet fűszersó
Leírás
A húst kockára vágjuk és fűszerezzük. Az olajon megdinszteljük a hagymát és rárakjuk a húst. Fedő alatt, puhára pároljuk. Ha a hús megfőtt, felöntjük a borral és behabarjuk. Tejszínnel dúsítjuk. Tálaláskor, frissen aprított zöldfűszerrel megszórhatjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4