Hozzávalók
2 darab tojás sárgája
12 dkg porcukor
30 dkg margarin
1 darab citrom héja (reszelt)
10 dkg eper
2 kanál darált mák
2 dl növényi tejszín
50 dkg átszitált liszt
Leírás
A meggyúrt tésztát, kör alakúra kiszaggatjuk, majd kosár formába nyomkodva, 200-220 °C hőmérsékletű sütőben megsütjük. A felvert tejszínbe beleforgatjuk a mákot és a porcukrot. Habzsákból nyomjuk a kosarakba, majd friss gyümölccsel díszítjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4