Hozzávalók

2 darab tojás sárgája

12 dkg porcukor

30 dkg margarin

1 darab citrom héja (reszelt)

10 dkg eper

2 kanál darált mák

2 dl növényi tejszín

50 dkg átszitált liszt

Leírás

A meggyúrt tésztát, kör alakúra kiszaggatjuk, majd kosár formába nyomkodva, 200-220 °C hőmérsékletű sütőben megsütjük. A felvert tejszínbe beleforgatjuk a mákot és a porcukrot. Habzsákból nyomjuk a kosarakba, majd friss gyümölccsel díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4