Receptek Főételek Hal Tejszínes-kapros hekkfilé
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál liszt
1 fej fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2,5 dl tejszín
½ csomag kapor
80 dkg hekk (hekk filé, fagyasztott)
Leírás
A halat szobahőmérsékleten kiengedjük, majd egy tepsibe tesszük! Sózzuk és citromlével meglocsoljuk. 150 fokos sütőben megpároljuk. A tejszínes szószt a következőképpen készítjük el. Az olajon megpároljuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a lisztet és a fokhagymanyomón áttört fokhagymát. Ezt jól elkeverjük, a tejszínt hozzáöntve felfőzzük, majd a kaprot felvagdosva beleszórjuk. Ezt a tejszínes szószt öntjük a halra.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4