Receptek Főételek Hal Tejszínes harcsa brokkolival

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

15 dkg vaj

2 dl tejszín

1 fej hagyma

1 csipet fehérbors

3 dl húsleves

35 dkg brokkoli

3 kanál átszitált liszt

1 kanál finomra vágott zöldpetrezselyem

0,7 kg harcsa filé

Leírás

A brokkolit rózsáira szedjük és sós vízben leforrázzuk. A harcsát kockára vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk és a vajban elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk a harcsakockákat és sózzuk, borsozzuk. Amikor a hal kifehéredett, hozzáadjuk a brokkolit. Megszórjuk liszttel és csontlevessel felengedjük. Kiforraljuk és tejszínnel dúsítjuk. Finomra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4