Receptek Főételek Hal Tejszínes harcsa brokkolival
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
15 dkg vaj
2 dl tejszín
1 fej hagyma
1 csipet fehérbors
3 dl húsleves
35 dkg brokkoli
3 kanál átszitált liszt
1 kanál finomra vágott zöldpetrezselyem
0,7 kg harcsa filé
Leírás
A brokkolit rózsáira szedjük és sós vízben leforrázzuk. A harcsát kockára vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk és a vajban elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk a harcsakockákat és sózzuk, borsozzuk. Amikor a hal kifehéredett, hozzáadjuk a brokkolit. Megszórjuk liszttel és csontlevessel felengedjük. Kiforraljuk és tejszínnel dúsítjuk. Finomra vágott petrezselyemmel megszórjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4