Receptek Főételek Hal Tejszínes halragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 darab vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab citrom
3 dl tejszín
20 dkg gomba
80 dkg halfile
2 darab édesburgonya
2 kanál átszitált liszt
Leírás
A halat kockára vágjuk és vajon megpároljuk. Az édesburgonyát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Párolóedénybe rakjuk és megpároljuk. A gombát is felaprítjuk és a halhoz adjuk. Ha puha a burgonya, akkor ezt is hozzárakjuk a halhoz. Fűszerezzük és felengedjük tejszínnel. Kiforraljuk és már tálalhatjuk is.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4