Receptek Főételek Hal Tejszínes halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 darab vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab citrom

3 dl tejszín

20 dkg gomba

80 dkg halfile

2 darab édesburgonya

2 kanál átszitált liszt

Leírás

A halat kockára vágjuk és vajon megpároljuk. Az édesburgonyát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Párolóedénybe rakjuk és megpároljuk. A gombát is felaprítjuk és a halhoz adjuk. Ha puha a burgonya, akkor ezt is hozzárakjuk a halhoz. Fűszerezzük és felengedjük tejszínnel. Kiforraljuk és már tálalhatjuk is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4