Receptek Főételek Hal Tejszínes halcsíkok aszalt szilvával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
0,1 kg vaj
1 darab citrom
0,3 l tejszín
1 csipet fehérbors
20 dkg aszalt szilva
3 dl húslé
½ kg halfile
5 dkg átszitált liszt
Leírás
Az aszalt szilvákat felaprítjuk és beáztatjuk. A halat csíkokra vágjuk, sózzuk és citromlével bedörzsöljük. Vajon megpirítjuk a halat, megszórjuk liszttel és felengedjük húslevessel. Kiforraljuk, hozzáadjuk az aszalt szilvát és fűszerezzük. Tejszínnel dúsítjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4