Receptek Főételek Hal Tejszínes halcsíkok aszalt szilvával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

0,1 kg vaj

1 darab citrom

0,3 l tejszín

1 csipet fehérbors

20 dkg aszalt szilva

3 dl húslé

½ kg halfile

5 dkg átszitált liszt

Leírás

Az aszalt szilvákat felaprítjuk és beáztatjuk. A halat csíkokra vágjuk, sózzuk és citromlével bedörzsöljük. Vajon megpirítjuk a halat, megszórjuk liszttel és felengedjük húslevessel. Kiforraljuk, hozzáadjuk az aszalt szilvát és fűszerezzük. Tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4