Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Hagyományos módon piskóta tésztát készítünk gyümölcstortaformába.A pudingport 2,5 dl hideg vízben feloldjuk, felforraljuk, és kevergetve kissé kihűtjük. A túrót a kétféle cukorral simára keverjük. Evőkanalanként belevegyítjük a kihűlt pudingot, majd a zselatint kb. 1 dl forró vízben feloldunk, ha már csak langyos, ezt is a krémbe keverjük. 3 dl tejszínt (én hulalával készítettem) kemény habbá felverünk, majd a dermedő krémbe keverjük. A krémet egyenletesen a piskótára simítjuk, és jól megrakjuk vegyesen a gyümölcsökkel és felnyomjuk a tejszínnel.