Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-gombás ragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 dl tej
10 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
20 dkg gomba
1 csipet ételízesítő
60 dkg pulykamellfilé
2 kanál átszitált liszt
Leírás
A húst vágjuk csíkokra, és pirítsuk meg kevés vajon. Ha kifehéredett, adjuk hozzá a szeletekre vágott gombát, és pirítsuk össze. Ezután szórjuk meg a fűszerekkel és liszttel. Engedjük fel forró tejjel, és forraljuk ki. Tejszínnel dúsítsuk, és tetszőleges tészta körettel, vagy rizzsel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4