Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-gombás pulykacomb
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl tej
10 dkg vaj
2 dl tejszín
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 fej hagyma
40 dkg gomba
80 dkg pulykacomb
1 csipet borsikafű
2 kanál átszitált liszt
1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem
Leírás
A finomra vágott hagymát, vajon dinszteld le. Tedd bele, a vékony csíkokra vágott húst. Sózd, borsozd meg, tegyél bele egy kis borsikafüvet és finomra vágott petrezselyem zöldjét. Folyamatos kevergetés közben, pirítsd 4-5 percig. Tedd rá a szeletre vágott gombát, majd pirítsd újabb 4-5 percig. Szórj rá 1 evőkanál lisztet, majd öntsd fel a tejszínnel és a tejjel. Jól keverd össze és továbbra is kevergetve, forrald fel. (Ha túl sűrű lenne, egy kis tejjel hígítsd, de akkor még forralni kell egy picit.) Kb. 3 perc forralás, elég neki.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4