Receptek Főételek Hal Tejszínes-gombás halfilé
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
1 fej hagyma
15 dkg kukoricaliszt
80 dkg gomba (csak gombafej)
80 dkg halfile
Leírás
A halat leszeleteljük, sózzuk és kukoricalisztbe forgatjuk. A gombafejekkel is ezt tesszük. Olívaolajon, külön serpenyőben megsütjük mindkettőt. Ameddig sül, addig a hagymát felaprítjuk és olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a vargányás erdei gombakeveréket. Összepirítjuk és fűszerezzük. Tejszínnel felöntjük és kiforraljuk. A sült gombafejekre tálaljuk a halat és körbelocsoljuk az erdei gomba mártással.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4