Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-gombás csirke
Hozzávalók
1 tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál liszt
1 fej vöröshagyma
½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
2 dl tejszín
2 tk paprika
1 kg csirke
40 dkg gomba
1 tk ételízesítő
Leírás
A lisztet, sót, ételízesítőt és a paprikát összekeverjük, majd beleforgatjuk a húsdarabokat. Az olajat egy mély serpenyőben felforrósítjuk, és a csirkedarabokat világosbarnára pirítjuk. A hagymát kockákra vágjuk, és a húshoz adjuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy éppen ellepje. Fedő alatt puhára pároljuk, és közben megforgatjuk a húsokat. A gombát felszeleteljük, és hozzáadjuk a megpárolt húshoz. Fedő nélkül addig pároljuk, míg a gomba meg nem puhul. A levét sűrűre főzzük, majd a tejszínnel besűrűsítjük. Rizzsel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4