Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-gombás csirke

Hozzávalók

1 tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál liszt

1 fej vöröshagyma

½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

2 dl tejszín

2 tk paprika

1 kg csirke

40 dkg gomba

1 tk ételízesítő

Leírás

A lisztet, sót, ételízesítőt és a paprikát összekeverjük, majd beleforgatjuk a húsdarabokat. Az olajat egy mély serpenyőben felforrósítjuk, és a csirkedarabokat világosbarnára pirítjuk. A hagymát kockákra vágjuk, és a húshoz adjuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy éppen ellepje. Fedő alatt puhára pároljuk, és közben megforgatjuk a húsokat. A gombát felszeleteljük, és hozzáadjuk a megpárolt húshoz. Fedő nélkül addig pároljuk, míg a gomba meg nem puhul. A levét sűrűre főzzük, majd a tejszínnel besűrűsítjük. Rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4