Receptek Gyerekmenü Főételek Tejszínes gomba mártás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 csipet tárkony
30 dkg csiperkegomba
3 dl húsleves alaplé
3 kanál finomliszt

Leírás

A gombákat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és 4 dkg vajon megpároljuk. Ha kész, félretesszük. A maradék vajból, kevés liszttel, fehér rántást készítünk. Mikor kész, rászórjuk a gombákat és felöntjük az alaplével. Sózzuk, borsozzuk és beleszórunk egy kevéske tárkonyt. Rövid ideig főzzük, míg kicsit sűrűsödni kezd és tálalás előtt közvetlenül, keverjük bele a tejszínt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4