Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-fehérboros pulyka
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab cukkini
1 mk tárkony
½ csokor bazsalikom
1 dl fehérbor
1 csomó póréhagyma
2 dl főzőtejszín
1 kanál keményítő
60 dkg pulykahús (comb)
Leírás
A vékonyan felkarikázott póréhagymát, az olajon üvegesre pirítjuk. Rádobjuk a kockákra vágott pulykahúst és együtt pároljuk, a hagymával. Sózzuk, borsozzuk, fedő alatt, többször megkeverve, félig megpároljuk. Mielőtt elkészülne, a felszeletelt cukkinit is beletesszük. Még néhány percig forraljuk, majd a keményítővel simára kevert tejszínnel krémesítjük, sűrítjük. Végül a fehérbort is beleöntjük és jól felforraljuk. Rászórjuk a finomra vágott fűszereket, még egyszer átkeverjük és máris tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4