Receptek Desszertek Sütést igénylő Tejszínes-epres réteges

Hozzávalók

15 dkg cukor

1 l tejszín

1 csomag babapiskóta

1 rúd vanília

30 dkg eper

1 csomag pudingpor

Leírás

A tejszínt felforraljuk, hozzáadjuk a vaníliarúd kikapart belső részét. Beleszórjuk a 15 dkg cukrot, közben a 10 dkg cukorból, karamellt készítünk. Egy őzgerinc formát kivajazunk, és ebbe öntjük a forró karamellt. A forró tejszínt pudingporral sűrítjük. Állaga erős puding állagú legyen. Az epret megmossuk és félbevágjuk. A karamellre öntünk egy rész pudingot. Rakunk egy sor epret, majd puding, és egy sor babapiskóta, majd végül pudinggal lezárjuk. Előmelegített sütőbe (150 fok) helyezzük, 15 percre. Utána hagyjuk kihűlni, és hűtőben, 2-3 órán át dermesztjük. Szeleteljük, friss eperrel és tejszínhabbal tálaljuk. Az így elkészített ételt, fogyasszák egészséggel!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4