Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál vaj

1 darab húsleveskocka

4 dl tejszín

1 csipet fehérbors

4 szelet csirkemell

Leírás

A húst sózzuk, borsozzuk, és csíkokra vágjuk. A húsok mindkét oldalát, 4-5 percig vajban sütjük, majd kivesszük őket a serpenyőből. A visszamaradt vajba belekeverjük a lisztet, és tejszínnel felöntjük. A mártást felforraljuk, húsleveskockával ízesítjük, hozzáadjuk pirított húst, és összepároljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4