Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 kanál vaj
1 darab húsleveskocka
4 dl tejszín
1 csipet fehérbors
4 szelet csirkemell
Leírás
A húst sózzuk, borsozzuk, és csíkokra vágjuk. A húsok mindkét oldalát, 4-5 percig vajban sütjük, majd kivesszük őket a serpenyőből. A visszamaradt vajba belekeverjük a lisztet, és tejszínnel felöntjük. A mártást felforraljuk, húsleveskockával ízesítjük, hozzáadjuk pirított húst, és összepároljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4