Receptek Levesek Tejszínes Brokkoli leves

Hozzávalók

2 kanál liszt (rozspehelyliszt)

1 dl tej (zsírszegény)

4 dkg sajt

1 darab húsleveskocka

2 dl tejszín

35 dkg brokkoli

Leírás

A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük. A sajtot lereszeljük. Felforralunk 1 liter vizet a húsleveskockával és megfőzzük benne a brokkolit. Sóval, borssal ízesítjük. A lisztet elkeverjük a tejben, a leveshez öntjük és kissé besűrítjük. Tejszínnel dúsítjuk. Alaposan leturmixoljuk és átszűrjük. A levest, a reszelt sajttal meghintve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4