Receptek Levesek Tejszínes Brokkoli leves
Hozzávalók
2 kanál liszt (rozspehelyliszt)
1 dl tej (zsírszegény)
4 dkg sajt
1 darab húsleveskocka
2 dl tejszín
35 dkg brokkoli
Leírás
A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük. A sajtot lereszeljük. Felforralunk 1 liter vizet a húsleveskockával és megfőzzük benne a brokkolit. Sóval, borssal ízesítjük. A lisztet elkeverjük a tejben, a leveshez öntjük és kissé besűrítjük. Tejszínnel dúsítjuk. Alaposan leturmixoljuk és átszűrjük. A levest, a reszelt sajttal meghintve tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4