Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes babragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
2 dl tejszín
2 mk citromlé
1 csipet fehérbors
1 kanál petrezselyem
50 dkg csirkemell
1 csipet ételízesítő
30 dkg bab
Leírás
A serpenyőt felforrósítjuk, beletesszük a csíkokra vágott húst, és megpirítjuk. A húshoz hozzáadjuk a vágott zöldbabot. Sózzuk, borsozzuk, és rövid idő alatt összepirítjuk, majd kevés vizet hozzáadva, lefedve pároljuk, 6-8 percig. Amikor a bab még roppanós, ráöntjük a tejszínt, megszórjuk petrezselyemmel, és meglocsoljuk citromlével. Összeforraljuk, és tálalhatjuk. Főtt tészta illik hozzá, köretként.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4