Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes babragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál étolaj
2 dl tejszín
2 mk citromlé
1 csipet őrölt fehérbors
1 kanál friss petrezselyem
50 dkg csirkemell
1 csipet ételízesítő
30 dkg fehérbab konzerv

Leírás

A serpenyőt felforrósítjuk, beletesszük a csíkokra vágott húst, és megpirítjuk. A húshoz hozzáadjuk a vágott zöldbabot. Sózzuk, borsozzuk, és rövid idő alatt összepirítjuk, majd kevés vizet hozzáadva, lefedve pároljuk, 6-8 percig. Amikor a bab még roppanós, ráöntjük a tejszínt, megszórjuk petrezselyemmel, és meglocsoljuk citromlével. Összeforraljuk, és tálalhatjuk. Főtt tészta illik hozzá, köretként.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4