Receptek Gyerekmenü Főételek Tejfölös zöldbab főzelék

Hozzávalók

10 dkg liszt

4 dkg cukor

2 dl tejföl

1 gerezd fokhagyma

4 dkg vöröshagyma

1 kanál ecet

6 dkg zsír

1 csomó petrezselyemzöld

1 kg zöldbab

Leírás

A megtisztított zöldbabot kb. 2 centi hosszú darabokra tördeljük, jól megmossuk, és forrásban levő sós vízben feltesszük főni. Beletesszük az aprított hagymát és a finomra zúzott fokhagymát is. Ezután zsömleszínű rántást készítünk, egy kevés hideg vízzel simára keverjük, hozzátesszük a tejfölt, beleöntjük a megpuhult zöldbabba, és jól felforraljuk. Ecettel és cukorral ízesítjük. Ajánlott feltétek: - grillezett csirkemell - pulykafasírt - bundázott virsli

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4