Receptek Főételek Húsos ételek Tejfölös-mustáros csirkecomb
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
½ l tejföl
4 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 dl tejszín
2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
8 darab csirkecomb
1 kanál ételízesítő
1 csokor finomra vágott zöldpetrezselyem
Leírás
Egy tálban összekeverem a tejfölt a mustárral, borssal, ételízesítővel, szétnyomott fokhagymával, olajjal. Meghempergetem benne a csirkecombokat. (Bőr nélkül!) 180 °C-ra előmelegítem a sütőt, és kivajazom a tepsit/jénait. Beleteszem a csirkecombokat, és maradék szószt a tetejére öntöm. Kb. 40 percet sütöm, fólia alatt, majd fólia nélkül még sütöm, amíg szép pirosra sül a sajt a tetején. Ezután kiveszem a tepsiből a húsokat. Vajon megfuttatom a petrezselymet, és ráöntöm a tepsiben lévő szaftot. Tejszínnel elkeverem, és kiforralom. Mustárral és a fűszerekkel ráízesítek, majd belehelyezem a csirkecombokat és átforralom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4