Receptek Gyerekmenü Főételek Tejfölös kelbimbó

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
15 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kk szódabikarbóna
1 csipet ételízesítő
1 kg kelbimbó
10 dkg finomliszt
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A kelbimbókat forró, sós vízben megpároljuk. Ha puhák, akkor szűrjük le. Készítsünk világos, vajas rántást. Öntsük rá a zöldséget, és keverjük át, majd azonnal öntsük fel forró tejjel. Tetszés szerint ízesítsük, és forraljuk ki, majd simára kevert tejföllel dúsítsuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4