Receptek Saláták Tejfölös káposztasaláta

Hozzávalók

1 kanál cukor

1 kevés köménymag

1 tubus majonéz

1 dl ecet

2 fej hagyma

2 dl 20%-os tejföl

1,5 kg káposzta (vörös)

Leírás

A káposztát kettévágom, torzsáját kivágom és legyalulom, majd besózom. Fél óra elteltével, kinyomkodom a levét és összekeverem a vékony karikára vágott hagymával. A cukorból, ecetből köménymagból, fél liternyi vízzel levet forralok és a káposztára öntöm. Ezután állni hagyom, majd leszűröm és majonézzel átkeverem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4