Receptek Gyerekmenü Főételek Tejfölös babfőzelék

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
10 dkg vaj
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
1 kk ételízesítő
1 kg zöldbab
10 dkg finomliszt
2 gerezd fokhagyma
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A babot vágjuk 2-3 cm nagyságú darabokra, és forró vízben forrázzuk le. Vajon, pároljuk meg egy fej finomra vágott hagymával együtt, a lecsepegtetett babot. Alaposan fűszerezzük. Ha puha a bab, akkor szórjuk meg liszttel, és engedjük fel forró vízzel. Forraljuk ki, majd tejföllel habarjuk be, és adjuk hozzá a finomra vágott petrezselyemzöldet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4