Receptek Desszertek Sütést igénylő Tejfel leves kenyérkockával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg finomliszt
1 l víz
2 pohár tejföl
5 szem egész kömény
5 szem őrölt fekete bors
1 csipet ételízesítő

Leírás

Egy liter vizet felforralunk, pár szem köménymaggal és szemes borssal. Közben, 10 dkg lisztet, 2 pohár tejfellel, habverővel felverünk és folytonos keverés mellett, belefőzzük a főzővízbe. (Előbb a főzővízből adagoljunk pár kanállal a tejfölös keverékhez, így nem rándul össze.) Felfőzzük, kevés ecetet tegyünk hozzá. Levesbetétként, pirított kenyérkockákkal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4