Receptek Gyerekmenü Főételek Tejes zöldborsófőzelék
Hozzávalók
1 mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 dl tej
2 kanál cukor
15 dkg vaj
1 dl tejszín
0,9 kg zöldborsó
1 csipet ételízesítő
1 csipet őrölt fehérbors
10 dkg átszitált liszt
1 csokor finomra vágott zöldpetrezselyem
3 dl csontleves
Leírás
A zöldborsót vajon megpároljuk. Megszórjuk az ízesítőkkel, majd rászórjuk a lisztet, felengedjük csontlével és tejjel. Alaposan kiforraljuk, megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel, és kevés tejszínnel dúsítjuk. Húspogácsával, fasírttal kínáljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4