Receptek Desszertek Sütés nélküli Tejberizs forró meggyel
Hozzávalók
3 dl tej
2 tasak vaníliás cukor
20 dkg cukor (fele az öntetbe)
30 dkg rizs
½ üveg magozott meggybefőtt
1 kanál keményítő
Leírás
A rizst kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük. Ha már puha, hozzáadjuk a tejet és a cukrot, majd fedő alatt pároljuk készre. Közben, a meggyet a maradék cukorral felfőzzük és keményítővel sűrítjük. Tálaláskor a tejberizsre merjük, a forró meggyet.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4