Receptek Levesek Tavaszi zöldségleves

Hozzávalók

4 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
2 darab burgonya
1 kanál étolaj
1 szál sárgarépa
1 darab zöldpaprika
3 szál friss petrezselyem
40 dkg zöldborsó
1 szál póréhagyma

Leírás

A borsót, a burgonyát, a hagymát, a sárgarépát, a petrezselyemzöldet, a karalábét, a karfiolt, zellert kockázva, kicsit megdinszteljük az olajon, majd felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje a zöldségeket. Beletesszük a maradék hozzávalókat, fedő nélkül puhára főzzük. Liszttel behabarjuk és tejszínnel dúsítjuk. Tésztával, vagy grízgaluskával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4