Receptek Főételek Húsos ételek Tarhonya szalonnával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 fej hagyma
3 kanál zsír
4 kanál pirospaprika
1 darab zöldpaprika
10 dkg szalonna
40 dkg tarhonya
Leírás
Hagyományos módon, készítünk egy sertéspörköltet. Közben a kis kockára vágott, kiolvasztott szalonna zsírjában, kb. 10-15 perc alatt, aranysárgára pirítjuk a tarhonyát. Ezután beletesszük a finomra vágott hagymát, kétszer-háromszor átkeverjük, majd meghintjük pirospaprikával. Felengedjük annyi vízzel, mint a tarhonyamennyiség kétszerese, és beletesszük a zöldpaprikát, valamint a paradicsomot. Megsózzuk, és (lehetőleg lefedve) alacsony láng felett, lassan megpároljuk. Ha megpárolódott, összekeverjük a sertéspörkölttel, és már tálalhatjuk is.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4