Receptek Főételek Húsos ételek Szűzérmék mazsolás gesztenyeraguval
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 fej lilahagyma
3 dl tejszín
0,4 darab rizs
1 kk szegfűszeg (őrölt)
8 dkg mazsola
8 dkg dió
1 doboz barack befőtt
2 darab szűzpecsenye (egész)
8 dkg gesztenye
Leírás
A szűzpecsenyét leszeleteljük és a szeleteket kissé kiverjük, majd serpenyőben kevés olajon elősütjük. A hagymát kockára vágjuk, és megdinszteljük a megmaradt zsiradékon. Rárakjuk a mazsolát,diót és aprított gesztenyét. Felöntjük tejszínnel és kiforraljuk és visszarakjuk a hússzeleteket.10 percig forraljuk. A barackot felkockázzuk és a kész párolt rizsbe keverjük némi őrölt szegfűszeggel.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4