Receptek Levesek Szőlőtorta
Hozzávalók
½ l tej
5 dkg kakaópor
1 kanál zselatinpor
1 kanál rum
1 csomag pudingpor (vaníliás)
1 fürt szőlő (piros)
1 darab piskótalap (kerek)
1,5 dl szőlőlé (frissen préselt)
Leírás
A pudingot a tejből, a pudingporból és a cukorból az előírásnak megfelelően elkészítjük, majd a rumot is belekeverjük. Hagyjuk, hogy kihűljön. Közben a szőlőt leszemezzük, majd megmossuk és lecsöpögtetjük. A zselatinporra ráöntjük a frissen préselt, átszűrt szőlőlevet és nagyon kis lángon, folyamatos keverés közben langyosra és folyósra melegítjük. A piskótakarika belsejét úgy vágjuk ki körben, hogy magas pereme alakuljon. A kivájt piskótamorzsát egészen apróra összevágjuk, és hozzákeverjük a pudinghoz. A keveréket betöltjük a tésztaüregbe. A tetejét szépen kirakjuk a szőlőszemekkel, végül leszórjuk kakaóval.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4