Hozzávalók
5 dkg vaníliás cukor
10 dkg cukor
4 kanál citromlé
2 dl fehérbor
1 doboz tejszínhab
1 csomag zselatinlap
50 dkg fehér szőlő
Leírás
A zselatinlapokat feloldjuk és felfőzzük a cukorral, borral, citromlével és vaníliás cukorral. Közben, felaprítjuk a szőlőt és tetszőleges formába, vagy poharakba rakjuk. Ráöntjük a langyos zselatint és megvárjuk míg megdermed. Hűtőbe rakjuk, 2-3 órára. Tejszínhabbal tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4