Receptek Főételek Tészta Szlovák juhtúrós sztrapacska

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab tojás
50 dkg finomliszt
1 kg burgonya
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg császárszalonna
20 dkg juhtúró

Leírás

Az olajon kisütjük az apróra vágott füstölt szalonnát. A burgonyát lereszeljük, vagy zöldség-darálon ledaráljuk. Összekeverjük a tojással, sóval, borssal, kurkumával, liszttel, míg keményebb nokedli tésztát nem kapunk. Bő, forró, sós vízben főzzük, amíg a nokedlik fel nem jönnek a víz színére. Ne főzzük túl, mert elázik. Inkább kevesebbet tegyünk egyszerre a vízbe. A galuskákat a szalonnazsiradékba keverjük. Hozzáadjuk a tejfölös juhtúrót, és ezzel is elkeverjük. Sütőben jól átmelegítjük.A tetejére aki szereti, tehet még kaprot.  

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4