Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 darab Tesco Finest friss tojás
3 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
25 dkg zsemlemorzsa
12 darab gomba
3 kanál szezámmag
15 dkg átszitált liszt
Leírás
A gombafejeket megmossuk és fűszerezzük. A szezámmagot összekeverjük a zsemlemorzsával. Lisztbe, felvert tojásba, majd morzsába mártjuk a gombafejeket. Bő, forró olajban kisütjük. Rizzsel, vagy burgonyával tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4