Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 darab Tesco Finest friss tojás

3 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

25 dkg zsemlemorzsa

12 darab gomba

3 kanál szezámmag

15 dkg átszitált liszt

Leírás

A gombafejeket megmossuk és fűszerezzük. A szezámmagot összekeverjük a zsemlemorzsával. Lisztbe, felvert tojásba, majd morzsába mártjuk a gombafejeket. Bő, forró olajban kisütjük. Rizzsel, vagy burgonyával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4