Receptek Főételek Tészta Tagliatelle Aglio Olio paprikával és rukkolával
Hozzávalók
1 darab citrom
1 kanál olivaolaj
½ tk
Tagliatelle
300 g tagliatelle
2 kanál olivaolaj
5 gerezd fokhagyma
½ darab piros kalifornia paprika
1 marék rukkola
150 g reszelt parmezán
só és bors
Leírás

Ezzel a tagliatelle-lel Ön is otthonába varázsolhatja az olasz ízeket.

Elkészítés
1
Vágjuk szeletekre a citromot, főzzük forró vízben 2 percig. Szűrjük le.
2
Öntsük az olívaolajat a citromra, adjuk hozzá a sót és tegyük egy tepsire. Süssük 160 °C°-on 25 percig. Miután elkészült, tegyük félre.
3
Főzzük meg a tésztát a csomagolásán található leírás szerint.
4
Vágjuk a fokhagymát vékony szeletekre, egy mélyebb serpenyőben pirítsuk 2 percig.
5
Tegyük a serpenyőbe a tészta felét, a rukkolát és a sajtot, adjuk hozzá a többi hozzávalót is, végül keverjük össze.
6
Ízesítsük sóval, fűszerekkel.
7
Találjuk a tésztát a sült citromszeletekkel. (A citrom héját nem javasoljuk fogyasztásra.)
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4